30 mayo 2014

10a Jornada: “Cap on va la nostra justícia?”

Ens plau comunicar-vos que el pròxim 6 de juny, l’Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia amb la col·laboració de la Secció de Dret Lingüístic de l’ICAB i la Comissió de Llengua del CICAC, organitza la 10a Jornada de l’Associació de Juristes, que porta per títol “Cap on va la nostra justícia?”.

La inauguració anirà a càrrec del conseller de Justícia, Germà Gordó. A l’acte, hi haurà dues ponències. La primera tractarà sobre el dret a decidir, i anirà a càrrec del Sr. Josep M. Noales i Tintoré, jutge degà dels jutjats de Badalona. La segona ponència estarà dedicada al nou model de justícia a l’Estat propi i comptarà amb la intervenció dela Sra. M. Dolors Feliu i Torrent, directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat de Catalunya.

La segona part de la Jornada serà una taula rodona i debat sobre el tractament lingüístic en el nou model de justícia i hi participaran la Sra. Mercè Pigem Palmés, vocal del CGPJ; el Sr. Josep M. Miquel Porres, magistrat; la Sra. Marta Alsina Conesa, advocada i membre de la Comissió de Llengua del CICAC, en representació del Col·legi d’Advocats de Girona; la ·Sra. Rut Carandell Rieradevall, advocada i el Sr. Miquel M. Penedès i Cortés, advocat.


La jornada tindrà lloc al Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca 283, planta 8a) de 9:15 h a 14 h.

10a Jornada