2 noviembre 2015

11a Jornada “La llengua catalana a l’estat propi: oficialitat o cooficialitat”

L’Associació de Juristes celebra la seva 11a Jornada “La llengua catalana a l’estat propi: oficialitat o cooficialitat” el proper divendres 6 de novembre 2015 de 9:30 h – 14:00 h al  Centre d’Estudis Jurídics (C. Ausiàs Marc, 40).

L’objectiu de la Jornada d’enguany és reflexionar sobre quin ha de ser l’estatus del català i les altres llengües a l’estat  propi. De totes les aportacions de les entitats convidades, dels experts, dels socis, sòcies, amics i amigues de l’entitat en redactarem unes conclusions. Posteriorment, l’Assemblea de socis i sòcies de l’Associació acordarem  el posicionament de l’entitat. Per aquest motiu, us demanem que ens acompanyeu, la vostra opinió és essencial.

La inauguració anirà a càrrec del conseller de Justícia, Germà Gordó. A l’acte, hi haurà una primera part que tractarà sobre la situació de la llengua catalana, on es donarà veu a diferents entitats. Així, hi participarà la Sra. Mireia Plana, membre de la Junta directiva de la Plataforma per la Llengua; el Sr. Jaume Marfany, vicepresident de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL); el Sr. Oriol Sagarra, vocal de la Junta directiva d’Òmnium Cultural; i el Sr. José Manuel Bueno, membre de la junta de Súmate i jurista especialitzat en dret administratiu.

La segona part de la Jornada tractarà sobre la llengua catalana a l’estat propi i hi intervindran la Sra. Eva Pons, professora de dret constitucional de la Universitat de Barcelona; el Sr. Joan Ramon Solé, responsable de legislació lingüística de la Direcció Política Lingüística; i el Sr. Jordi Nieva, catedràtic de dret processal de la Universitat de Barcelona.

La Jornada és gratuïta però es prega inscripció prèvia a l’adreça electrònica [email protected].

Ja et pots descarregar el programa complert!
12